maanantai 22. elokuuta 2016

Syksyn kuulumisia

Syksy on saapumassa... ja se tietää paljon sateisia iltoja pelien sekä tietokoneen ääressä!

Tänä kesänä allekirjoittanut sattuikin viettämään yllättävän kiireistä elämää, joten blogin pitäminen jäi ilman erillistä ilmoitusta täysin tauolle. Keskeneräisiä tekstejä on syntynyt lukuisia kappaleita, mutta vasta nyt sain ensimmäisen varsinaisen arvostelun valmiiksi - jonka aion laittaa tänne tuotapikaa.

Elän tällä hetkellä pienessä epätietoisuudessa Retrolordi-sivuston kirjoitusten kanssa, koska viimeisimmän tekstini ylläpitäjälle lähetin huhtikuussa, enkä ole sen jälkeen kuullut siitä mitään. Mutta ei ole minun käsissäni tuleeko avustushommilleni kyseisessä julkaisussa jatkoa, toivottavasti vielä joskus. Omissa kätösissäni on ainoastaan vastuu omasta blogistani joten toistaiseksi kirjoitan nyt vain tänne, kunnes kuulen kuinka Retrolordin julkaisut jatkuvat (jos niille vielä tulee jatkoa).

Tavoitteenani olisi kirjoittaa jatkossa muutamia tarvike- ja laite-esittelyjä, sekä muutakin peleihin liittyvää pohdintaa. Silti tällä hetkellä blogi on keskittynyt lähinnä peliarvostelujen kirjoittamiseen, sillä en ole toistaiseksi löytänyt aikaa muiden tekstien hiomiseen. Haluaisin esitellä pelejä, jotka eivät ole kovinkaan tunnettuja, sillä sellaisia omasta pelikirjastosta jonkin verran löytyy. Toki miksei yleisesti tunnetuista klassikoistakin, kun joku sattuu kovasti inspiroimaan.

Haluaisinkin tiedustella Teiltä jotka tätä blogia satunnaisesti luette, onko Teillä toiveita tai ideoita mistä haluaisitte kuulla tulevaisuudessa? Minulla on 15 pelikonsolia ja pelikokoelmani tuntuu jatkuvasti kasvavan nopeammin kuin ehdin päivittää Pelikokoelma-sivua - lisäksi pelaan retroja laajemmin kuin mitä oma pelikirjastoni käsittää. Niinpä kirjotusmateriaalia löytyy pilvin pimein (kun vain aika riittäisi tekstin synnyttämiseen). Mikään pro pelaaja en toki ole, mutta ihan tavallisen harrastelijan ja retronostalgikon näkökulmasta tykkään kirjoitella rakkaudestani peleihin. Mikäli joku peli tai vaikkapa konsoli kiinnostaa ja haluaisit kuulla siitä arvostelun tai esittelyn, ilmaise toki mielenkiintosi kommenttikentässä, niin katson olisiko minulla mahdollisuutta kyseisestä aiheesta kirjoittaa.

Hauskaa ja pelirikasta syksyä kaikille!




Ps. Tässä yhteydessä pahoittelen myös teksteissä esiintyviä fonttikokojen ja fonttityylien vaihdoksia eri päivitysten välillä. Vaikka kuinka yritän, en saa Bloggeria toimimaan haluamallani tavalla vaan tekstit heittelevät aivan mielivaltaisesti. Välillä meinasin jo heittää hanskat tiskiin koko blogijärjestelmän kanssa ja palata takaisin Livejournaliin, mutta yritän vielä jaksaa Bloggerin kenkkumaisuutta. Yrittäkää tekin. <3

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu että tauosta huolimatta kiinnostus comebackille silti löytyy :) Kyselit ehdotuksia peleille niin eniten kiinnostaa kuulla ehkä 8- tai 16 -bittisten pelien esittelyjä tai jos pelirepertuaarisi kattaa myös tietokonepelit, niin sellaiset pelit joita julkaistaan nykyään GOG-sivustolla. Mukava kuitenkin tuo että haluat esitellä vähemmän tunnettuja pelejä, koska sieltä saattaa löytyä myös itseä kiinnostavia tuntemattomia helmiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja ehdotuksista! :) Varmasti 8-bittiset pelit ovat etusijalla, koska niitä minulla on kokoelmassa eniten. Saatan toisinaan arvostella uudempiakin pelejä, mikä milloinkin sattuu innostamaan. Tietokonepelejä minulla ei juurikaan ole, ihan muutamia ja enimmäkseen omaan nuoruuteeni liittyviä, joista harvat enää edes toimivat nykykoneilla. Pitää tuumata löydänkö joskus niistäkin jonkin pelin esittelyyn.

      Poista