sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Vanhoja juttuja


Koska tämä blogi on vasta alussa, päätin jakaa muutaman peliaiheisen linkin livejournalini Piilomaan puolelta, ajalta jolloin tein sinne myös pelipäivityksiä kaiken muun kirjoittamisen ohessa. Kaikki tekstit eivät ole hyviä, enimmäkseen sekalaista höpinää keräilyjutuistani, mutta voi siellä olla jotain lukukelpoistakin joukossa. Otin linkkeihin pienen koosteen: konsolin esittelyä, unboxausta, kirppislöytöjä, satunnaisesti pelaamiani pelejä sekä kuvatarinaa simulaattori-kaupungista. Ulottuvuus Äksän virallisia pelipäivityksiä odotellessa voit siis katsastaa näitä vanhoja tekstejäni:

Testissä NES-klooni: Retro Entertainment System

Unboxing: Boss Monster

Unboxing: Megaman

Kirppis-Speciaali!

Puhetta pelistä, joita pelaan tällä hetkellä

Elämää Kinkkylässä - Osa 2: Kylähulluja ja kummajaisia

Lisää peliaiheisia päivityksiä löytyy Piilomaasta muiden tekstien ohesta, niitä voi yrittää metsästää sivulta esimerkiksi tageilla games, retro tai nintendo. Toki muukin seikkailu Piilomaan päivitysten parissa on sallittua, mikäli lelukeräily, figuureista kirjoitetut kuvatarinat tai vaikkapa piirrettyjen suomidubbaus sattuvat kiinnostamaan. ;)

2 kommenttia:

  1. Onnea ja menenstystä uuden blogin kanssa! ^^ Tässäpä vielä tällainen:http://disneytavaraa.blogspot.fi/2015/12/liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kommentista! ^^ En vielä uskalla luvata että ehdin osallistua tähän kyselyyn, mutta oma kyselysi vastauksineen oli oikein hauska!

      Poista